Nog eens achter het naaimasjien!!

Ik ben ooit eens in een lang verleden met een traditie begonnen. Toen ik met mijn oudste dochter vol spanning de spulletjes voor het eerste leerjaar ging kopen vond ik tot mijn grote verbazing geen fatsoenlijke turnzak. Allemaal dunne flut zakjes die dan ook nog een hoop kosten voor wat het maar was. Daar zat TheHappy Mama dus met een probleem. Alles hadden we, boekentas, kaftpapier, takenmap, turnbroekje, turnpantoffels, … maar dus geen turnzak. Na een nachtje slapen kom ik dus op het lumineus idee om er zelf een te maken ūüėČ

Het moest iets fleurigs zijn met leuke dingetjes aan maar toch stevig genoeg om al het oneerbiedig gedrag van mijn bengels aan te kunnen. Een namiddagje rondsnuffelen in een hele leuke grote stoffenwinkel leverde mooie stofjes en lintjes op om mijn naaiprojectje uit te voeren.

image

image

image

Zo komt het dus dat ook TheHappy Dochter 2 haar zelf gemaakte turnzak kreeg. En nu dus Het Happy Zoontje, wellis waar met aangepaste ‘stoere’ stofjes zoals auto’s, uiltjes en zijn lievelingsfruit, “de aardbei”. Dat geeft er meteen ook een leuk kleurtje aan.

Al zeg ik van mezelf het resultaat mag er best wezen. Ik begrijp niet waarom je tevreden zou zijn met de turnzakjes van de winkel terwijl je zelf zo leuke dingen kan maken die best gezien mogen worden.

image

2017-09-30T16:58:55+02:00

One Comment

  1. francky 17 August 2014 at 13:41 - Reply

    mooie dingen hoeven niet duur te zijn. Soms kan je ze zelf maken. Die sportzakjes mogen gezien zijn.

Leave A Comment